Üdvözöljük az ezermester.kismunka.hu súgójában!
A kismunka.hu ezermester kereső oldalán.


A menük


A hirdetések böngészése

Regisztráció

Bejelentkezés

Adat módosítás

Hirdetés

Hozzászólás

Értékelés

Privát üzenetA menükA hirdetések böngészéseRegisztráció

A regisztráció teljesen ingyenes az oldalon. A regisztráció folyamata:

A regisztráció során fontos, hogy valós, Ön által gyakran használt e-mail címet adjon meg, ugyanis a jelszó elvesztésekor kizárólag ezt a címet fogadjuk el az Ön biztonsága érdekében.
Az ezermester.kismunka.hu a jelszavakat titkosítva tárolja, így nincs lehetőség a jelszó kiküldésére! Ha elfelejtette jelszavát, kérjük vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot az ●●●●●●●●●●●●● címen. Ekkor egy új jelszót tudunk generálni Önnek, azonban ezt kizárólag akkor tesszük meg, ha a saját (nálunk tárolt) e-mail címéről érkezik a levél, és kizárólag erre a címre küldjük ki. Ezért is fontos, hogy valós e-mail címet adjon meg.
Az ezermester.kismunka.hu oldalon történt regisztráció érvényes a tavmunka.kismunka.hu oldalon is. Ott az Adataim-ra kattintva további információk megadására is lehetősége van! Amennyiben távmunka oldalunkat is igénybe szeretné venni, éljen majd ezzel a lehetőséggel!

BejelentkezésAdat módosítás

A regisztráció során megadott bármely adatát módosíthatja később. Ehhez nem kell mást tennie, mint:

Ha új e-mail címet ad meg, akkor fontos, hogy valós, Ön által gyakran használt e-mail címet adjon meg, ugyanis minden tájékoztatást erre a címre küldünk (ajánlat érkezése, ajánlat elfogadása, stb.), továbbá a jelszó elvesztésekor is kizárólag ezt a címet fogadjuk el az Ön biztonsága érdekében.
Az ezermester.kismunka.hu oldalon végrehajtott adat módosítások érvényesek a tavmunka.kismunka.hu oldalon is!

Hirdetés

A hirdetések a baloldali menü és a térkép segítségével böngészhetőek. Továbbá bejelentkezés után a jobb oldali menüben a Hirdetéseim-re kattintva bármikor könnyen elérheti a saját hirdetéseit.
A hirdetéseknek először mindig egy listája jelenik csak meg. Minden hirdetés jobb alsó részén található egy Részletek gomb. Erre kattintva látható a teljes hirdetés, és a hirdetéshez tartozó fórum, értékelések, és a privát üzenet küldésének lehetősége.
A hirdetés feladás ingyenes, de regisztrációhoz kötött az oldalon!

A hirdetés feladás lépései:

A hirdetés módosítás lépései:HozzászólásÉrtékelés

Az ezermester.kismunka.hu oldal egyik előnye, hogy egy értékelési rendszert is üzemeltet, melynek segítségével bárki elmondhatja véleményét a munkavégzőről pontozással és szöveges formában is. Ezzel megkönnyíti a döntést mások számára, hogy kivel is dolgoztassanak.

Az értékelések megtekintéséhez a kiválasztott hirdetés alatt kattintson az Értékelések megjelenítése gombra.

Az értékelés menete:


Az új értékelésekről a hirdető bejelentkezés után értesítést kap: a jobb oldali menüben megjelenik egy ... új értékelés érkezett hirdetéseire! felirat, melyre kattintva elérheti azokat a hirdetéseit, amelyekre új értékelés érkezett.
A hirdetőnek lehetősége van minden értékelésre válaszolni. Ennek menete: Fontos, hogy minden értékelésre csak egyszer válaszolhat, így gondolja meg mit ír!
A hirdető válasza mindig az adott értékelés végén jelenik meg, dőlt betűvel!Privát üzenet

Az ezermester.kismunka.hu oldal privát üzenet küldési lehetőséget is biztosít.
A privát üzeneteket kizárólag a küldő és a fogadó fél láthatja!
A beérkező, még olvasatlan privát üzenetről bejelentkezés után értesítést kap: a jobb oldali menüben megjelenik egy ... új üzenete van! felirat, melyre kattintva megjelenik egy lista a felhasználókról, akikkel már privát üzenetet váltott.

A privát üzenetek olvasása:

Privát üzenet küldése a hirdetőnek:
Privát üzenet megválaszolása, üzenet küldése olyannak, akivel már beszélt: Privát üzenet ellenőrzése, hogy a címzett olvasta-e:| © ÓzWeb, 2010.