ezermester.kismunka.hu
Regisztrálok
Door Sys Kft.
Door Sys Kft.
Kling garázskapuk, kapunyitók, infrafűté
  • Garázskapuk
  • Kapunyitók
  • Infrafűtés
  • Kapuvasalatok


1999-ben alakult vállalkozás az olasz Life Home Int. srl. gyári importőreként és a   KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft területi képviselőjeként Life ésCame kapuautomatikák   KLING   ipari-lakossági garázskapuk forgalmazásával ill. telepítésével foglalkozik. Bemutatótermünkben a kapuautomatikák melett a "21. század fűtéseként" is emlegetett infrafűtéssel is megismerkedhetnek ügyfeleink, Győr belvárosában a Bencúr u. 3 alatt színvonalas körülmények között, folyamatos akciókkal és újdonságokkal várjuk az érdeklődőket.

 A Door Sys Kft., mely  a KLING cég "2007 legdinamikusabban fejlődő viszonteladó" díját elnyerte,minősített szerelői csapattal áll ügyfelei szolgálatára. 

Infrafűtés a 21. század fűtése.. Amennyiben energiahatékonysági osztályba kellene sorolni a G-OLD Infrapaneleket úgy az "A+" kategóriát érdemelne, mivel hatásfoka közel 100%-os (94-98%-os hatásfok). A fűtőpanelekkel elérhető megtakarítás a hagyományos és a gázfűtésekkel szemben 30-40%, a tavaszi és őszi időszakban akár 60%-os is lehet! A G-OLD Infrapanel nem a levegőt melegíti és használja hő közvetítőként, hanem az adott helyiséget minden tartozékával együtt melegíti fel és ezek folyamatosan visszaadják az elnyelt hőt. Mindezt teszik az általános fűtési módoknál 2-4 oC-kal alacsonyabb hőmérsékleten, de azonos, vagy inkább magasabb, komfortosabb hőérzet mellett.A cég elérhetőségei:
Mobil: +36 20 5585677
e-mail: info@doorsys.hu
Honlap: http://www.doorsys.hu

Hozzászólás, értékelés, privát üzenet írásához előbb be kell jelentkeznie!

Értékelések megjelenítése

Még nem érkezett hozzászólás ehhez a hirdetéshez.


Kapcsolat | © ÓzWeb, 2010.