ezermester.kismunka.hu
Regisztrálok
Interhaus Barta Kft.
Interhaus Barta Kft.
Minősített Minőség!
 • Energiatakarékos ház
 • Szeglemezes tető
 • Gipszkartonozás
 • Tetőfedés
 • Ácsmunka


Az Interhaus Barta Építő-Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1998. január 5.-én alakult, (többéves Németországi munkavégzés és gyakorlat megszerzése után)

Székhelye:

7226 Véménd Rákóczi út. 51. Cégünk alapító tagja volt: a Készházgyártók Szerelők és Építők Szövetsége,  MAKÉSZ -nak,  tagja az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ÉVOSZ, valamint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége VOSZ – nak, .  Az általunk gyártott szerkezet rendelkezik  ÉMI Minősítéssel ÉME :.A-459/2/2002  a legmagasabb  Minőségbiztosítási Rendszer követelményeinek megfelelő EN ISO 9001: 2000 TÜV CERT TÜV ÖSTERREICH  rendszer szerint üzemelünk.

Telephely:

7100 Szekszárd Tartsay V. 10. sz. a könnyűszerkezetes épületek gyártása egy 3400m2 alapterületű, bedaruzott üzemcsarnokban, történik. A daru lehetőséget biztosít a gyártmány nagyfokú előszerelésére, miáltal a helyszíni szerelés ideje a töredékére csökkenthető. Továbbá az üzemi gyártás garantálja a minőséget, a folyamatos ellenőrzés lehetőségét, és a nagyfokú pontosságot. Szerkezeti elemeink a nyugateurópai norma szerint épülnek fel, mindenben kielégíti a DIN szabványt, valamint a magyar építési előírásokat. A felhasznált anyagok környezetbarátok. Épületszerkezetünk hőszigetelése az előírt  legszigorúbb hőszigetelési előírást is túlteljesíti. Tervezőgárdánk lehetőséget biztosít, hogy minden leendő építtetőnk az általa megálmodott egyedileg megtervezett otthonában éljen. Alkalmazott technológia lehetőséget biztosít egyszintes, földszint+tetőtér, földszint+emelet+tetőtér építésére. Továbbá mivel nem köt raszterkiosztás így szabadon megkötés nélkül tervezhető bármilyen forma, és nagyság, az utólagos átépítés egyszerűen megoldható.

Az általunk gyártott Gang Nail rendszerű szeglemezes tetőszerkezet 30m fesztávig alátámasztás nélkül szerelhető.

Kiválóan alkalmas üzemcsarnokok, mezőgazdasági épületek, sportlétesítmények bevásárlóközpontok tetőszerkezetének elkészítésére. Panelházak tetőfedésére, ami lehetővé teszi új lakások kialakítását.

Tetőszerkezetünk a hagyományos( tégla, beton, Ytong.) szerkezetű építkezéseknél szintén felhasználhatók Megtakarítható egy rosszul szigetelő de drága betonfödém,( a rácsostartó alsó öve képezi a födémet) továbbá a helyszíni ácsolásra fordított idő ( már egy nap alatt tető lehet a házon, hogy ne ázzon).

Felhasználási ajánlat:

Az Interhaus Barta építési rendszer elsősorban családi, társasházak, sorházak, nyaralók, továbbá kereskedelmi és irodaházak, valamint ipari és mezőgazdasági létesítmények építésére alkalmazható. A rendszer könnyű súlya lehetőséget biztosít a már meglévő épületekre egyszint+ tetőtérkiépítését. Lapostetős épületek vízszigetelési gondjainak megoldása. Új lakások alakíthatók ki, melyek eladhatók vagy bérbe adhatók.

További előnyök a hagyományos építkezéshez képest:

 • A jó szigetelés következtében energiatakarékos,
  • Stabil és biztonságos szerkezet (földrengés és viharálló),
  • Megbízható minőség, többgenerációs felhasználás,
  • Környezetbarát anyagok felhasználása (csökkenti a környezet szennyezését)
  • Önerős építés lehetősége, házilagos kivitelezés
  • Gyors elkészülés (kb. 8-16 hét alatt beköltözhető)

Műszaki leírás:

 A szendvicsszerkezetű fal,-födém- és tetőpanelek előregyártó gépsorokon, folyamatos ellenőrzés mellett készülnek. A nagyfokú előregyártás lehetővé teszi az elemek előszerelését, a nyílászárók beépítését, alapvakolat elkészítését, gipszkarton felszerelését, glettelését, villamos vezetékek előszerelését, vizes helyiségekben szerelőfalak készítését stb.. miáltal a helyszíni munkavégzés a minimálisra csökken.

A beépített anyagok minőségi és technikai jellemzői megfelelnek a német építési normáknak (DIN) valamint az osztrák (ÖNORM) és az EMI előírásoknak.

A tervezést célszerű az Interhaus Barta Kft.-vel végeztetni, de mások terveinek kivitelezésére is van lehetőség. A tervezők munkáját a gyártó tanácsadással, konkrét megrendelés esetén tervezési segédlettel (pl. csomóponti ábrákkal) segíti.

 Az alapozás, illetve fogadószint kialakítása tetszőleges megoldású lehet, pl. lemez – vagy sávalap, pinceszint stb., amelyet a ház méretének megfelelően bárki előre elkészíthet. Házilagos kivitelezés esetén a műszaki átvétel az Interhaus Kft. részéről történik, 21 nappal a szállítást megelőzően. Mérettűrés: +/- 1cm. Külön megbízás alapján a gyártó a fogadószint elkészítését is vállalja.

 A külső falak vastagsága 240mm   A panelek magassági méretei mindig az adott belmagassághoz igazodnak. A hosszméret max 13m lehet. A számított hőátbocsátási tényező a DIN 4108 szerint U= 0, 19 W/m2K; a hangszigetelés DIN 4109 szerint 58 dB; a tűzállósági határérték alapszerelt konstrukcióban (normál gipszkarton) F-30 ikerházak esetében F-90.

A belső válaszfalak hasonlóak a külsőkhöz, de csak 100mm vastagságúak.

A födémszerkezet eltérő az egyszintes és többszintes kivitelnél. Egy szint esetén a szeglemezes MyTek rendszerű

Tetőszerkezet alsó övéből kerül kialakításra a födém, míg több szint esetén födémpanelek készülnek, a statika szerint méretezve.

A tetőszerkezet szintén eltérő az építés jellegének megfelelően.

Több szint esetén hőszigetelt tetőpanelek készülnek (ahol műszakilag lehetséges).

Esővíz elvezetésére bármilyen típusú csatorna és ejtővezeték betervezhető illetve felszerelhető. Alapáron horganyzott rendszert biztosítunk.

A nyílászárók a tervezésnek megfelelő, egyedi vagy típusméretű, fa vagy műanyag szerkezetűek (igény szerint redőnytokosak is) lehetnek, kétrétegű hőszigetelt üvegezéssel ellátva. A fa nyílászárók felületi mázolással védettek.

A belső felületképzés és burkolás egyedi igények szerint szabadon megválasztható, illetve költségeik betervezhetők.

A faanyagvédelem kombinált favédőszerrel, láng és gombamentesítővel megoldott, az MSZ 111144-86 előírásai szerint.

A víz-csatorna szerelési munkák a helysz

A cég elérhetőségei:
Mobil: +36 30 9165316
Vezetékes: 3674411403
Fax: 3674419195
e-mail: info@interhaus.hu
Honlap: http://www.interhaus.hu


Hozzászólás, értékelés, privát üzenet írásához előbb be kell jelentkeznie!

Értékelések megjelenítése

Még nem érkezett hozzászólás ehhez a hirdetéshez.


Kapcsolat | © ÓzWeb, 2010.